Versneld acceptatieproces REAAL AOV: tele-acceptatie

dinsdag, 20 oktober 2009

Het aanvraagproces van een AOV neemt vaak veel tijd in beslag. Vooral als u een medische keuring moet ondergaan. Daarom maakt REAAL gebruik van tele-acceptatie. Deze nieuwe manier van accepteren zorgt voor een flinke versnelling in het acceptatieproces van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Binnen 5 werkdagen de polis in huis van uw REAAL AOV *
Met tele-acceptatie is het mogelijk om binnen vijf werkdagen de polis voor uw AOV in huis te hebben. REAAL beoordeelt bij tele-acceptatie de aanvraag mede op basis van een telefonisch vraaggesprek met u. In dit gesprek bespreken een acceptant van REAAL en een medisch adviseur de antwoorden op het aanvraagformulier en de gezondheidsverklaring met u. Het kan zijn dat uit het tele-acceptatiegesprek toch blijkt dat een medische keuring noodzakelijk is of dat er medische informatie moet worden opgevraagd. REAAL regelt dit dan direct.

REAAL verhoogt de keuringsgrens AOV
Alle AOV-aanvragen tussen de 22.000 en de 100.000 worden op basis van een tele-acceptatiegesprek beoordeeld. Voor AOV-aanvragen boven de 100.000 is er nog medische keuring nodig. Dit geldt ook als u 46 jaar of ouder bent óf in beroepsklasse 5 of UNIM-tariefsgroep 6 valt. U kiest zelf uit twee gerenommeerde keuringsinstituten, namelijk Meditel of Premeo. Tele-acceptatie biedt u veel voordeel. U hoeft de deur niet meer uit voor de keuring en u heeft de polis veel sneller in huis!

Zie ook
REAAL UNIM AOV
REAAL Werknemers AOV
REAAL Ondernemers AOV

* Het aanvraagformulier en de gezondheidsverklaring moeten volledig ingevuld zijn. Ook moet het tele-acceptatiegesprek snel plaatsvinden.

« Terug naar nieuwsoverzicht